Bejelentés


Mindenes :)

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Látogatók

Meg volt az első látogatóm Jucus személyében:) KÖSZÖNET ÉRTE NEKI :D

tovább >>

Üdvözöllek az oldalamon

Üdvözlök mindenkit az első honlapomon remélem mindenkinek tetszeni fog. Ezen a honlapon a számítástechnikai segítségnyújtással foglalkozok és segédprogramokat tölthettek le a letöltések menüpontban de ha bármely számítógéppel kapcsolatos problémátok van csak írjatok a vendégkönyvben lévő az üzifalra és adjátok meg egyúttal az e-mail címeteket vagy msn címet hogy fel tudjam veletek venni a kapcsolatot.
Itt elértek:peti1900@hotmail.hu írjatok e-mailt vagy vegyetek fel msn-re,bármi problémátok van ha tudok segítek :)
Pár napon belül újabb és érdekes menüpontokkal bővül a honlap úgyhogy látogassátok sűrűn és keressétek az új menüpontokat. :) Aki többet szeretne megtudni a számítógép működésének elvéről az látogasson a folyamatosan bővülő "Ismertető a számítógépről"menüpontba. Kérek minden kedves látogatót hogy írjon valamit még ha egy betűt is akkor is a vendég könyvben található üzifalra hogy tudjam mennyien látogattatok már ide. KÖszi :) Előre is köszönöm minden kedves látogatónak,aki idetéved és remélem minél többen tévedtek ide és érdemesnek tartjátok az oldalt további látogatásokra,szavazásra,olvasásra és a chat menüpontban lévő esztétikus chat használatára. szerk:peti1900


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!